Kasvohoidot

 

Valikoimiimme kuuluu monipuolisesti erilaisia kasvohoitoja joista jokaisen ihon tarpeisiin löytyy varmasti sopivin. Perushoidoista löytyy perinteistä ihonpuhdistusta, timanttihiontaa ja ultraääni- ihonpuhdistusta. Erikoishoidoista löydät avun ihon kosteuttamisesta kiinteyttämiseen.

Kasvohoidon alussa kartoitamme ihosi tarpeet ottaen sinun toiveesi huomioon. Kaikki kasvohoitomme sisältävät kasvo- ja dekolteehieronnan (poikkeuksena sarjahoidot) sekä kulmien siistimisen. Samana päivänä emme suosittele auringonottoa, saunomista tai hikoilua. Kaikki hoidot ovat sopivia niin naisille kuin miehillekin!

Kaikki kasvohoitomme:

- Soveltuvat naisille ja miehille
- Sisältävät kulmien siistimisen
- Sisältävät kasvo, kaula-ja decoltee hieronnan (poikkeuksena sarjahoidot)

Valitse haluamasi kasvohoito

Timanttihionta

Hoidossa kuoritaan ihon kuollut sarveiskerros alipaineimulla, jonka ansiosta ihosta tulee puhdas ja sileä. Monien ominaisuuksiensa ansiosta timanttihionta sopii kaikille ihotyypeille. Erinomainen hoito epäpuhtaasta ja rasvaisesta ihosta kärsiville koska se puhdistaa ja vähentää ihon kiiltelyä. Ihonhoitotuotteiden imeytyminen ja vaikutus tehostuu moninkertaisesti, jonka vuoksi hoito sopii erityisesti kuivalle iholle. Hoidon tehon huomaa jo yhden käsittelykerran jälkeen, mutta suosittelemme sarjahoitoa koska silloin voimme ottaa ihon ongelmakohdat paremmin ja pitkäjänteisemmin huomioon.

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan timanttihionnalla, hieronnan, naamion ja loppuvoiteet.

- Poistaa kuollutta ihosolukkoa
- Tasoittaa ihon epätasaisuuksia
- Madaltaa juonteita
- Vaalentaa pigmentti muutoksia
- Siloittaa arpia
- Kirkastaa ja parantaa ihon väriä

Ultraäänipuhdistus

Tehokas syväpuhdistus ja kuorinta jokaiselle ihotyypille. Ultraäänipuhdistuksessa kuoritaan koneellisesti ihon kuollut sarveiskerros ja liuotetaan huokosista tali, rasva ja muut epäpuhtaudet. Hoidon tehon huomaa jo yhden käsittelykerran jälkeen, mutta suosittelemme sarjahoitoa koska silloin voimme ottaa ihon ongelmakohdat paremmin ja pitkäjänteisemmin huomioon.

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan ja syväpuhdistuksen ultraäänellä, hieronnan, naamion, loppuvoiteet ja tarvittaessa mekaanisen puhdistuksen.

- Kuorii ihon pintaa ja kirkastaa
- Nostaa ihon pintaan epäpuhtaudet ja helpottaa ihon mekaanista puhdistusta
- Sopii herkälle tai herkästi reagoivalle iholle tai kipuherkille ihmiselle korvaamaan mekaanista ihonpuhdistusta

Ihonpuhdistus

Perusteellinen kasvohoito, joka sopii kaikille. Erityisesti niille, joiden iho kaipaa epäpuhtauksien poistoa mm. mustapäät, miiliumit ym. Alkupuhdistuksen jälkeen iho kuoritaan ja höyrytetään, jolla iho valmistellaan mekaanista puhdistusta varten. Hoitoa jatketaan rentouttavalla hieronnalla, jonka kruunaa ihotyypin mukainen naamio ja loppuvoiteet.

sis. alkupuhdistus, kuorinta, höyrytys, mekaaninen puhdistus,hieronta, naamio, loppuvoiteet

Dr. Spiller erikoiskasvohoidot - Kosteuttava Collagen

Hoito sopii erityisesti kuivalle ja kosteusköyhälle iholle. Hoidossa käytettävä erikoisnaamio Collagen Fleece sisältää aloe veraa, joka rauhoittaa ja vahvistaa ihoa. Ihon kosteuspitoisuus, elastisuus ja kimmoisuus paranevat silminnähden. Naamion vaikutuksen aikana kädet kosteutetaan ja hierotaan. Ihana hemmottelu jokaisen iholle!

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, ampullin imeytyksen, hieronnan, erikoisnaamion ja loppuvoiteet

Dr. Spiller erikoiskasvohoidot - Kiinteyttävä Age Repair

Virkistävä ja kiinteyttävä aikuisen ihon hoito. Erikoisnaamiossa käytettävät vitamiinit ja mineraalit saavat ihon hehkumaan kuulaana ja nuorekkaana. Tehokas hoito tasoittaa juonteita ja kosteuttaa pitkävaikutteisesti. Naamion vaikutuksen aikana saat hemmottelevan jalkahieronnan.

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, ampullin imeytyksen, hieronnan, erikoisnaamion ja loppuvoiteet.

Dr. Spiller erikoiskasvohoidot - Tasapainottava Shine Control

Sopii erityisesti epäpuhtaalle ja rasvaiselle sekaiholle tasapainottamaan ihon toimintoja. Hoito rauhoittaa talineritystä ja ehkäisee haitallisten bakteerien toimintaa. Ihon väri paranee ja kirkastuu. Naamion vaikutuksen aikana saat hemmottelevan jalkahieronnan.

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, ampullin imeytyksen, hieronnan, erikoisnaamion ja loppuvoiteet.

Dr. Spiller erikoiskasvohoidot - Vahvistava Anti-Couperosa

Punoittavan ja herkän ihon unelmahoito! Erikoisnaamion mustikkauute vahvistaa ja suojaa kasvojen pieniä verisuonia. Ihosta tulee kosteutetumpi sekä tasaisempi ja punoitus vähenee. Naamion vaikutuksen aikana saat hemmottelevan jalkahieronnan.

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, ampullin imeytyksen, hieronnan, erikoisnaamion ja loppuvoiteet.

Beauty Peel

Beauty Peel on yrttisyväkuorinnan kevyempi versio jossa ihon kuoriutuminen on vähäisempää eikä erilaisia kotihoitotuotteita tarvita. Sopii erinomaisesti myäs herkemmälle, kuivalle ja couperosa- iholle hellävaraisuutensa vuoksi. Hoidolla ennaltaehkäistään ihon vanhenemista, elävöitetään väsynyttä ihoa, supistetaan huokosia sekä kirkastetaan ihoa. Käsittely voidaan yhdistää muiden kasvohoitojen kanssa poislukien timanttihionnan. Samana päivänä tulee välttää aurinkoa. Kokeile ja ihastu!

Mikroneulaus

Käsi- ja jalkahoidot

Valitse haluamasi käsihoito

Manikyyri

Manikyyrin avulla kyntesi ja kätesi pysyvät kauniina ja terveinä pitkään. Erityisesti jos kärsit kynsien lohkeilusta, liuskoittumisesta tai haurastumisesta kyntesi tarvitsevat säännöllisen manikyyrin pysyäkseen hyvässä kunnossa.

Hoito sisältää kynsien viilauksen, kynsinauhojen hoidon, käsien hieronnan ja lakkauksen.

Spa-manikyyri

Ihanan ylellinen käsihoito erityisesti talven kuivattamille käsille. Hoito sisältää käsien kylvetyksen jonka aikana kädet kuoritaan. Kynnet ja kynsinauhat siistitään ja kädet saavat rentouttavan hieronnan. Hoidon kruunaa käsinaamio ja kynsien lakkaus.

Lakkaukset

Laukkauksella saat nopean siistimisen kynsillesi vaikka juhlia varten. Lisähintaan saat ranskalaisen lakkauksen. Hoito sisältää kynsien viilauksen ja lakkauksen.

Geelilakkaus

Geelilakka levitetään luonnonkynnelle tavallisen kynsilakan tapaan ja kovetetaan UV-uunissa. Geelilakkaus ei siis ole rakennekynsi, vaan kevyempi vaihtoehto rakennekynsille, eikä sillä ole tarkoitus pidentää kynttä eikä muuttaa kynnen muotoa. Se toimii kynsilakan tavoin, mutta on kuitenkin kestävämpi ja suojaa omaa kynttä tavallista kynsilakkaa huomattavasti paremmin. Geelilakka tasoittaa kynnen pinnan, pitää kynnet vahvoina, ehkäisee liuskottumista ja antaa niille kauniin kiillon.

Kynnet tulee huoltaa säännöllisesti noin 3-5 viikon välein käsien kynsissä, mutta varpaiden kynsissä huolto väli on jopa 2kk. Huoltoväli vaihtelee riippuen asiakkaan oman kynnen kasvusta ja siitä kuinka kuluttavassa käytössä kynnet ovat olleet. Huollon yhteydessä vanha lakka liuotetaan pois siihen tarkoitetulla hellävaraisella poistoaineella. Tämän jälkeen kynnet voidaan joko huoltaa tai poistaa geelilakkaus kokonaan omaa kynttä vahingoittamatta. Geelilakkauksella voidaan tehdä yksivärilakkausta, ranskalaista valkoisella tai värikärjellä. Värivalikoimassa on useita värejä jokaiseen menoon ja jokaiselle maulle. Tule ihastumaan!

Valitse haluamasi jalkahoito

Jalkahoito

Jalkaongelmia muodostuu usein huonosti istuvista kengistä, varpaankynsiongelmista, kuivasta ihosta ja kovettumista sekä halkeilusta. Jalkojen hoito on tärkeä osa kokonaisterveydestä huolehtimista. Säännöllisesti tehtynä perusteellinen jalkahoito ennaltaehkäisee ongelmien syntyä ja parantaa jalkojen kuntoa.

Perinteinen jalkahoito sisältää jalkojen kylvetyksen, kovettumien poiston, raspauksen, kynsien ja kynsinauhojen siistimisen sekä hieronnan. Voit pyytää lakkauksen osaksi jalkahoitoasi.

Spa-jalkahoito

Todellinen luksushoito jaloille! Kun väsyneet jalkasi kaipaavat hemmottelua tämä hoito keventää ja rentouttaa niin mielen kuin jalatkin.

Aluksi jalat pehmitetään samettisiksi kylvyssä ja kuorimalla. Lisäksi hoidamme tarpeittesi mukaan kynnet ja kynsinauhat sekä kovettumat. Rentouttava hieronta ja kosteuttava jalkanaamio vie stressi ja huolet mukanaan. Loppusilauksen antaa lakkaus, jossa käytetyn lakan saat mukaasi veloituksetta.

Geelilakkaus

Geelilakka levitetään luonnonkynnelle tavallisen kynsilakan tapaan ja kovetetaan UV-uunissa. Geelilakkaus ei siis ole rakennekynsi, vaan kevyempi vaihtoehto rakennekynsille, eikä sillä ole tarkoitus pidentää kynttä eikä muuttaa kynnen muotoa. Se toimii kynsilakan tavoin, mutta on kuitenkin kestävämpi ja suojaa omaa kynttä tavallista kynsilakkaa huomattavasti paremmin. Geelilakka tasoittaa kynnen pinnan, pitää kynnet vahvoina, ehkäisee liuskottumista ja antaa niille kauniin kiillon.

Kynnet tulee huoltaa säännällisesti noin 3-4 viikon välein käsien kynsissä, mutta varpaiden kynsissä huolto väli on jopa 2kk. Huoltoväli vaihtelee riippuen asiakkaan oman kynnen kasvusta ja siitä kuinka kuluttavassa käytässä kynnet ovat olleet. Huollon yhteydessä vanha lakka liuotetaan pois siihen tarkoitetulla hellävaraisella poistoaineella. Tämän jälkeen kynnet voidaan joko huoltaa tai poistaa geelilakkaus kokonaan omaa kynttä vahingoittamatta. Geelilakkauksella voidaan tehdä yksivärilakkausta, ranskalaista valkoisella tai värikärjellä. Värivalikoimassa on useita värejä jokaiseen menoon ja jokaiselle maulle. Tule ihastumaan!

Hieronnat ja sokeroinnit

Valitse haluamasi vartalonhoito

Sokerointi

Vartalon sokeroinnissa poistetaan ihokarvat ja kuoritaan hellävaraisesti kuollut ihosolukko. Tuloksena on ihanan pehmeä ja karvaton iho. Sokerointi sopii kaikille ihoalueille ja myös miehille!

Sokeroinnin etuja:

- Puhdas luonnontuote
- Voidaan poistaa myös hyvin lyhyttä karvaa
- Vesiliukoinen, hygieeninen ja irtoaa helposti iholta
- Karvat poistetaan luonnolliseen kasvusuuntaan, jolloin karvat eivät katkeile
- Voidaan vähentää pysyvästi karvan kasvua

Ennen ja jälkeen hoidon:

- älä kuori ihoa kahteen päivään ennen sokerointia
- Kasvata karvoja 1-2 viikkoa parhaimman lopputuloksen saamiseksi
- Vältä sokeroinnin jälkeen aurinkoa, hikoilua ja saunaa
- Kotihoitona kuorinta ja kosteutus estävät karvatupentulehdukset ja karvojen sisäänpäin kasvamisen

Klassinen- ja urheiluhieronta

Hieronnan tavoitteena on rentouttaa ja huoltaa lihaksia, helpottaa kiputiloja ja tuottaa hyvää oloa. Syy tulla hierontaan voi olla jännittyneet lihakset erilaiset kipu- ja kireystilat. Hoitoon voi tulla myös ennaltalehkäisemään lihaskireyksiä tai rentoutumaan.
Hieronta hoitotarkoituksessaan on pehmeisiin kudoksiin kohdistuvaa muokkaavaa painelua. Pehmytkudosten käsittely laukaisee lihaskireyksiä ja saa kehon vapauttamaan hyvän olon hormoneja. Hieronnassa käytettäviä tekniikoita ovat muun muassa: sively, hankaus, pusertelu, venytykset, mobilisointi, erilaiset taputukset ja täristykset. Hieronta vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja edistää lihasten palautumista rasituksesta. Hoito rentouttaa, rauhoittaa ja parantaa hyvää oloa hoidon aikana sekä sen jälkeen.
Hoitoalue valitaan sinun toiveesi ja tarpeesi mukaan. Hierontahoidossani yhdistelen klassisen hieronnan ja urheiluhieronnan tekniikoita, joten varatessasi aikaa sinun ei tarvitse etukäteen erikseen tietää kummalle vastaanotolle haluat ajan varata.

Hieronnan vaikutukset:
● aktivoi verenkiertoa
● aktivoi lymfa- eli nestekiertoa
● helpottaa univaikeuksia ja päänsärkyä
● auttaa pms-oireissa
● lämmittää ja huoltaa lihaksia
● lievittävää kiputiloja
● edistää hormonaalista toimintaa
● elvyttää arpikudosta
● parantaa nivelten liikkuvuutta
● Parantaa urheilusuoritusta ja nopeuttaa palautumista
● nopeuttaa loukkaantumisista toipumista
● parantaa lihasten kimmoisuutta
● lievittää stressiä
● rauhoittaa ja rentouttaa

Raskausajan ja synnytyksenjälkeinen hieronta

Raskausajanhieronta on hellivää ja kokonaisvaltaista hoitoa äideille. Raskausaikana naisen keho ja mieli käyvät läpi monenlaisia muutoksia fyysisesti, psyykkisesti sekä hormonaalisesti. Kun vatsa kasvaa kehon painopiste muuttuu ja nestekierrolle jää vähemmän tilaa. Lantion alue ja selkäranka rasittuvat uudella tavalla. Hieronta auttaa naista rentoutumaan ja vapauttamaan kehossa mahdollisesti olevia jännityksiä. Lapselle paras kasvualusta on kokonaisvaltaisesti hyvinvoiva äiti. Hoidossa huomioidaan kokonaisvaltaisesti äidin tunteet, henkinen mielentila sekä fyysiset oireet.

Synnytyksenjälkeiseen hierontaan voi tulla heti synnytyksen jälkeen, kun tuntuu että on valmis. Synnytyksen jälkeinen hieronta on palauttavaa hoitoa, jossa keskitytään äidin kehon ongelma-alueisiin. Niska- ja hartiaseudun lihasjännitykset sekä alaselän- ja lantion alueen kivut ovat yleisimpiä ongelmia lapsen kantamisen ja imettämisen myötä. Äiti saa halutessaan harjoitusohjeita lantionpohjanlihasten harjoitteluun.
Voit myös varata erikseen ajan konsultaatioon, jossa tehdään ohjattuna palauttavaa lantionpohjanlihasharjoittelua. Hierontaan voi ottaa vauvan mukaan. Hieronta tehdään raskaushierontatyynyillä tuettuna.
Raskaushieronnan hyödyt:

● Vähentää stressiä ja auttaa rentoutumaan tunneperäisten ja fyysisten muutosten edessä.
● Lisää verenkiertoa, jolloin sekä äidin että vauvan hapettuminen ja kuona-aineiden poisto tehostuu.
● Helpottaa raskauden aikaisten fysiologisten muutosten tuomia ongelmia
● Lisää lymfa- eli imunestekiertoa ja vähentää turvotusta.
● Helpottaa lilhaskipuja ja lihaskramppeja. Vähentää esim. ischiastyyppistä pakaraan ja alaraajoihin säteilevää kipua laukaisemalla lihasjännitystä pakaran ja reisien alueelta.
● Helpottaa liitoskipuja.
● Valmistaa äitiä tulevaan synnytykseen. Auttaa vähentämään synnytyskipua.
● Nopeuttaa raskaudesta ja synnytyksestä palautumista.

Ripsienpidennykset

Valitse haluamasi palvelu

Klassiset ripset

Ripsienpidennysten avulla saat ripsistäsi pidemmät, tuuheammat ja näyttävämmät etkä tarvitse enää mascaraa tai ripsientaivuttajaa. Ripsipidennykset istutetaan yksitellen omiin ripsiin. Omien ripsien ja asiakkaan toiveiden mukaan valitsemme oikeanpituiset ja paksuiset ripset. Ripsiä tulisi huoltaa säännöllisesti 2-4 viikon välein ja irronneiden tilalle istutetaan uudet ripsienpidennykset. Ensimmäisellä kerralla hoito kestää noin 1,5-2 tuntia ja jatkossa huoltoon 1-1,5 tuntia.

Kestovärjäys saattaa tehdä omasta ripsestä liukkaan, jolloin ripset eivät kiinnity kunnolla. Siksi mikäli haluat saada myös ripsien kestovärjäyksen ennen pidennysten laittoa, tulee se tehdä 2-3 päivää ennen.

Mikäli et halua uusia pidennyksiä on poisto helppoa tehdä siihen tarkoitetulla poistoaineella. Voit myös antaa ripsien irrota ajan kanssa. älä kuitenkaan revi tai irrota ripsiä väkisin ettei oma ripsi vaurioidu.

Tulethan huoltoon ilman silmämeikkiä jotta koko hoitoaika voidaan käyttää ripsien laittoon.

 

Tässä muutama kotihoito-ohje:

 

- Huolellinen kotihoito pidentää huoltoväliä ja ripset pysyvät kauniimpina
- älä kastele ripsiä yhdestä kahteen vuorokauteen jotta liima ehtii kuivua kunnolla
- Käytä vain vesiliukoista mascaraa
- Vältä öljypitoisia meikinpoistoaineita, liiallista kuumuutta höyryä sekä hankausta
- älä käytä ripsientaivuttimia
- Harjaa ripset päivittäin ripsiharjalla

Volyymiripset

Volyymiripsissä käytetään erittäin ohuita kuituja (0,07-0,10mm) kiinnitetään asiakkaan omiin ripsiin viuhkamaisessa muodossa. Viuhkassa on yleensä 2-7 kuitua, kuidut ovat kuitenkin irrallisia ja viuhka luodaan asiakkaalle vasta laittovaiheessa. Näin voimme taata asiakkaille joko luonnollisen tai näyttävän tuuhean lopputuloksen riippumatta omien ripsien määrästä. Pystymme myös tasapainottamaan kohtia joihin ei omia ripsiä kasva.

Pehmeät kuidut eivät juurikaan poikkea omista ripsistä, joten oikein laitettuna ne ovat luonnollisen ja miellyttävän tuntuiset. Kuidut volyymiripsissä kiinnitetään hieman erilaisella tekniikalla kuin perinteisessä ripsienpidennyksessä, mutta pysyvyys on kuitenkin sama. Huoltoväli voi joissakin tapauksissa olla jopa hiukan pidempi kuin perinteisessä ripsienpidennyksessä, koska selkeitä koloja ei missään vaiheessa pääse muodostumaan ripsirivistään kuitujen viuhkamaisuuden ansiosta. Volyymiripset ovat myäs hellävaraiset omalle ripselle niiden keveyden ansiosta.

 

Tässä muutama kotihoito-ohje:

 

- Huolellinen kotihoito pidentää huoltoväliä ja ripset pysyvät kauniimpina
- älä kastele ripsiä yhdestä kahteen vuorokauteen jotta liima ehtii kuivua kunnolla
- Käytä vain vesiliukoista mascaraa
- Vältä öljypitoisia meikinpoistoaineita, liiallista kuumuutta höyryä sekä hankausta
- älä käytä ripsientaivuttimia
- Harjaa ripset päivittäin ripsiharjalla

Lash Lift - Ripsienkestotaivutus

Dollys Lash kestotaivutus on kestotaivutus, joka mullistaa käsityksesi ripsipermanenteista! Dollysillä ripset taivutetaan erityisen geelityynyn päälle, jolloin ripset taipuvat suoraan ylöspäin. Ripset näyttävät todella pitkiltä ja katse avoimelta!

Taivutetut ripset antavat katseelle kirkkautta ja ilmettä ja sopivat loistavasti silmalasien käyttäjille, joiden ongelmana ovat linsseihin hankaavat ripset. Hoito sopii myös hyvin lyhyille sekä pitkille ripsille, erityisesti suoraripsisille.  Lash Liftillä aamut pelastuvat ja helpottaa meikkausta!

Kestotaivutus on hellävaraisempi kuin jokapäiväinen ripsien taivutus mekaanisesti kotona. Kaarevuus kestää ripsissä 6-8 viikkoa ja sen aste valitaan asiakkaan ripsityypin ja toiveen mukaan. Kestovärjäys on suositeltavaa kestotaivutuksen  jälkeen koska oma ripsi voi vaaleta permanenttiaineesta. Kestovärjäys sisältyy kestotaivutuksen hintaan.